Home / Ons team / Matthijs Stam

Matthijs Stam

Nadat ik ben afgestudeerd in Elektrotechniek met de specialisatie Energietechniek ben ik werkzaam geweest bij de netbeheerder, in de high voltage sector en de duurzame energie sector. Ik voel mij prettig bij grote (complexe) industriële installaties.

Ik richt me bij Sparkling Projects voornamelijk op zonnestroom projecten (van alle omvangen). Dat doe ik vanaf de conceptfase tot uitvoering en inspectie voor grote ondernemingen, MKB, gemeenten en stichtingen. In de verkenningsfase doe ik onderzoek naar de technische en financiële haalbaarheid van het project en verzorg ik de aanvraag van SDE++ subsidie. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het begeleiden en adviseren van klanten in het vervolgtraject middels een uitvraag (veelal in de vorm van een aanbesteding) in de markt. Daarnaast voer ik, als opgeleid en gecertificeerd inspecteur, Scope 12 inspecties uit.

Kort samengevat worden onze klanten voorzien van een kwalitatief, veilige en rendabele zonnestroom installatie.

Daarnaast houd ik me bezig met complexe vraagstukken op het gebied van een optimale afstemming tussen energiebehoefte en hoeveelheid duurzame opwek en (steeds meer) energie opslag (zogenoemde Smart Grid), projectgerichte oplossingen voor netcongestie en de verzekerbaarheid van panden i.c.m. zonnestroom installatie.

Neem contact op

Ecofactorij 18, Apeldoorn
Postbus 10209
7301 GE Apeldoorn

T +31 6 55551599

sl@sparklingprojects.nl

Uw bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw