Home / Nieuws / Bezoek ons op de VSK beurs van 17 tot en met 20 mei 2022
Nieuws
06 mei 2022

Bezoek ons op de VSK beurs van 17 tot en met 20 mei 2022

Van dinsdag 17 tot en met 20 mei vindt de 25e editie van de VSK beurs plaats in de jaarbeurs in Utrecht. De VSK beurs is de grootste Nederlandse vakbeurs voor de installatiebranche. In één bezoek bent u op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van de installatietechniek.   


Sparkling Projects staat op de beurs

Vanuit het consortium-project ‘Natuurlijk gasloos’, een samenwerking tussen Sparkling Projects, Servex Warmtepomp Productie (SWP), Feenstra, Kemkens en Gafco, willen wij u graag inspireren en voorlichten over de toepasbaarheid van een collectieve hoog temperatuur lucht-water warmtepomp met natuurlijk koudemiddel (HTWP) in de woningbouw.

Met deze innovatieve warmtepomp kunnen woongebouwen in één dag van het gas af, zonder aanvullende maatregelen aan het afgiftesysteem en isolatie. De warmtepomp heeft een vermogen van 250 kW, waarmee circa 25 matig geïsoleerde woningen op een duurzame, centrale manier verwarmd kunnen worden en voorzien van warmtapwater. Bovendien is de warmtepomp plug-and-play uitgevoerd zodat hij, bijvoorbeeld bij de sloop van een complex, heel eenvoudig ergens anders kan worden geplaatst. Tijdens de beurs vertellen wij u graag meer over de warmtepomp en de techniek, de installatiewerkzaamheden en alles wat daarbij komt kijken én de regelgeving en subsidies.   


Genomineerd voor NVKL Koeltrofee

We zijn verheugd u te kunnen melden dat Servex Warmtepomp Productie (SWP), met hun collectieve hoog temperatuur warmtepomp, één van de 3 genomineerden is om de NVKL Koeltrofee in de wacht te slepen. De NVKL Koeltrofee zal op woensdag 18 mei tussen 14.00 en 15.00 uur op de VSK beurs uitgereikt worden.


Meld u aan en bezoek onze stand

Kom ons bezoeken op de VSK Beurs. U vindt ons op stand 07A.078 in Hal 7. Wij zien u daar graag. Vraag uw gratis, persoonlijke toegangskaart aan via onderstaande knop. 


Meer informatie over de warmtepomp?

Kunt u niet aanwezig zijn tijdens de VSK beurs, maar wilt u wel graag meer informatie over de collectieve hoog temperatuur lucht-water warmtepomp? Neem dan contact op met onze collega Ezra Schussler via es@sparklingprojects.nl.