Koos Agtereek

Techniek in het algemeen is mijn passie, met name als het over verduurzamen van processen gaat voel ik mij thuis in het zoeken naar oplossingen en het begeleiden van het (bewustwordings-)proces van verduurzamen. Het ontwerpen van industriële koude installaties, is al jaren een van mijn voornaamste bezigheden. Naast industriële processen komen vraagstukken over het verduurzamen van de bebouwde omgeving (woningen, woongebouwen, wijken en stadsdelen) ook steeds vaker op mijn pad.

De combinatie van kennis van installatietechniek en warmtepomptechniek en met name de toepassingen hiervan, in bijvoorbeeld WKO systemen, zijn gaandeweg een specialisme van mij geworden, natuurlijk omdat deze techniek nauw verweven is met de koudetechniek. Naast de koude en warme kant van de techniek ben ik ook nauw betrokken bij de zonnige kant. Hierbij begeleiden wij onze klanten bij het proces van subsidieaanvraag via aanbesteding naar oplevering van de veelal omvangrijke zon-PV projecten.

Heeft u vragen over de mogelijkheden van koudetechniek of zonne-energie voor uw bedrijf of organisatie? Neem dan contact op en bel me op 06-40898952 of stuur een e-mail naar ka@sparklingprojects.nl.

"Als je focust op kosten gaat de kwaliteit omlaag, als je focust op kwaliteit gaan de kosten omlaag."

Neem contact op

Ecofactorij 18, Apeldoorn
Postbus 10209
7301 GE Apeldoorn

T +31 55 540 1910
sec@sparklingprojects.nl

Uw bericht is succesvol verzonden
Er ging iets mis, probeer het later opnieuw